• raptorrent.com
 •  
  Начало Новини
  Новини


  Семинар: Инструмент за МСП на Хоризонт 2020

  Е-поща Печат

  Уважаеми колеги,

  Екипът на ЕЦИ-БАН Ви кани на семинар на тема: Възможности за финансиране и реализация на иновативни проекти чрез Инструмента за МСП на Хоризонт 2020. Семинарът ще се проведе на 06.11.2018 г., от 13.30 ч., в конферентната зала на Единния център за иновации на БАН, ул. Акад. Георги Бончев, бл. 26Б, ет.1.

  Целта на обучението е да се запознаят учените от БАН с възможностите, които предоставя този инструмент за финансиране и реализация на иновативни проекти, както и да се възползват от услугите по линия на най-голямата европейска мрежа за подкрепа на иновациите Enterprise Europe network. Обучението е безплатно и изцяло практически насочено.

  Повече ще намерите в приложените „Програма“ и „Покана“.

  Заявки за участие в семинара (трите имена и електронен адрес) могат да се изпращат на следния имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

  Очакваме ви!

   

  Покана за набиране на експерти в областите Energy&Environment за участие в обучение.

  Е-поща Печат

  Екипът на проект Balkan-Mediterranean Centre for Entrepreneurship and Innovation  (BalkanMed INNOVA) организира двудневно международно обучение в областта на предприемачеството и бизнеса, предназначено за експерти в областта на енергията и околната среда.

  Обучението ще се проведе на 30 и 31 октомври 2018 г. в гр. София.

  Повече информация и възможност за кандидатстване ще намерите тук.

   

   

  Покана за участие в бенчмаркинг уъркшоп, 22 май 2018, от 10.00 ч., в Конферентния център на БАН, блок 26Б

  Е-поща Печат

  Екипът на ЕЦИ-БАН каним амбициозни млади хора на бенчмаркинг уъркшоп.

  Като осъществяваме проекта Balkan-Mediterranean Centre for Entrepreneurship and Innovation, с този уъркшоп целим да анализираме слабостите при стартирането и развитието на предприемачеството.

  Очакваме - чрез електронно наставничество и директни консултации - млади предприемачи да успеят до края на този проект да поставят началото на своя нов бизнес. Неуспелите – да се осведомят допълнително и да разширят своите знания.

  Уъркшопът ще се проведе на 22 май 2018, от 10.00 ч., в Конферентния център на БАН, блок 26Б.

  Повече ще намерите в приложените „Програма“ и „Покана“.

  Регистрация за участие в събитието: тук

  Очакваме ви!

   

  Информационен ден

  Е-поща Печат

  Информационен ден с тема „Подкрепа при защита на интелектуална собственост и възможности за финансиране на иновации в Корея, Китай, Виетнам“ ще се състои на 25 април 2018 г., от 10 ч., в сградата БТПП.

  Организатори: Българска търговско-промишлена палата, Единен център за иновации на БАН и ГИС-Трансфер център. Програмата можете да видите тук

   

  WATIFY: Inspire to Transform в София

  Е-поща Печат

  Събитието е в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс (НДК), София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 часа.

  WATIFY има удоволствието да ви покани на събитието WATIFY: Inspire to Transform, което ще се случи в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс (НДК), София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 часа.

  Интерактивно и динамично събитие, WATIFY: Inspire to Transform e възможност за обмен на ноу-хау, съвместна работа по идеи и проекти, и създаване на ценни контакти с професионалисти, активни в сферата на технологиите и бизнес трансформацията. Лидери в иновациите от цяла Европа ще се съберат, за да чуят супер истории за технологична трансформация на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват идеи и да намерят решения на предизвикателства, и да отпразнуват връчването на наградата на WATIFY за Най-успешна технологична транформация на бизнес в Европа.

  По време на конференцията ще имате шанса да изпитате модерни технологични продукти и решения и да участвате в WATIFY B2B Matchmaking, за да намерите потенциални партньори. Прочетете повече за двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking тук (на английски).

  Регистрирайте се тук, за да запазите своето място на това интерактивно събитие безплатно! За повече информация и програма, моля посетете уебсайта на събитието. Крайният срок за регистрация е 20 април!

  WATIFY: "Inspire to Transform" се организира с подкрепата на MOVE.BG и Enterprise Europe Network България. Събитието си партнира и с конференцията Smart Specialisation and Technology Transfer as Innovation Drivers for Regional Growth. Това събитие ще се проведе на 3 и 4 май и е организирано под егидата на българското председателство на Съвета на ЕС.

  Като партньор на тази конференция WATIFY организира Technology showcase и story-telling уъркшоп с участието на успешни бизнес проекти от България и Европа, което ще демонстрират своите продукти и разкажат за своя път до успеха. Ако се интересувате и от това събитие, моля, регистрирайте се тук.

  Очакваме с нетърпение да ви видим в София, готови да споделите вашите истории, идеи и екпертиза за технологичната трансформация в Европа.

  WATIFY е кампания, финансирана от Програмата на Европейский Съюз за конкурентоспособност на предприятията и малките и средни предприятия (COSME) 2014-2020 и управлявана от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (EASME) на Европейската комисия.

     Българска академия на науките

  Банер

  Enterprise Europe Network

  Банер

  ПРОИНО

  Банер

  Европейска нощ на учените

  Банер