• raptorrent.com
 •  
  Начало Новини
  Новини


  Национален иновационен форум – Интелигентни политики за иновационен растеж

  Е-поща Печат

  Уважаеми колеги,

  За поредна година Единният център за иновации на БАН е съорганизатор на Националния иновационен форум – Интелигентни политики за иновационен растеж. Имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на събитието на 06.12.2018 г. от 10 ч. в София Хотел „Балкан”, зала „Средец“.

  Програмата е приложена.

  Заповядайте!

  Екип на ЕЦИ на БАН

   

  Покана за IPforBusiness Training

  Е-поща Печат

  Обучението е безплатно и се организира от Enterprise Europe Network и ГИС-ТрансферЦентър с любезното участие на Българско Патентно ведомство, съвместно с European IPR Helpdesk, European Patent Academy и София Тех Парк, като част от 12 IP training събития, предстоящи в 12 различни европейски страни.

  Темите, които ще бъдат представени в рамките на обучението, са в съответствие с основните модули за обучение на платформата IP4inno, както и подбрани ключови за МСП проучвания в сферата на IP & innovation.

  - Кога: 29 ноември 2018 г.

  - Къде: 125 зала в Sofia Tech Park.

  Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която можете да направите тук:

  https://iprhelpdesk.eu/Registration-for-IPforBusiness-Training-Roadshow.

   

   

  Mеждународно обучение в областта на предприемачеството и бизнеса

  Е-поща Печат

  BalkanMedInnova

  Mеждународно обучение в областта на предприемачеството и бизнеса

   

  На 30 и 31 октомври 2018 г. в хотел Legends, гр. София като част от дейностите на проект BalkanMed INNOVA се проведе международно обучение в областта на предприемачеството и бизнеса, организирано от Единния център за иновации на БАН. На него присъстваха повече от 30 експерти от всички партньорски страни на проекта (Гърция, Кипър, Албания, Македония и България), работещи в приоритетните области ИКТ, туризъм и културно наследство, агробизнес, енергия и околна среда. В рамките на два дни те придобиха основни умения за преподаване на научни знания и опит на настоящи и бъдещи предприемачи и хора, занимаващи се с бизнес.

  Повече информация за обучението ще намерите тук.

  Материали от обучението тук.

  Hotel_Legengs

   

   

  Семинар: Инструмент за МСП на Хоризонт 2020

  Е-поща Печат

  Уважаеми колеги,

  Екипът на ЕЦИ-БАН Ви кани на семинар на тема: Възможности за финансиране и реализация на иновативни проекти чрез Инструмента за МСП на Хоризонт 2020. Семинарът ще се проведе на 06.11.2018 г., от 13.30 ч., в конферентната зала на Единния център за иновации на БАН, ул. Акад. Георги Бончев, бл. 26Б, ет.1.

  Целта на обучението е да се запознаят учените от БАН с възможностите, които предоставя този инструмент за финансиране и реализация на иновативни проекти, както и да се възползват от услугите по линия на най-голямата европейска мрежа за подкрепа на иновациите Enterprise Europe network. Обучението е безплатно и изцяло практически насочено.

  Повече ще намерите в приложените „Програма“ и „Покана“.

  Заявки за участие в семинара (трите имена и електронен адрес) могат да се изпращат на следния имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

  Очакваме ви!

   

  Покана за набиране на експерти в областите Energy&Environment за участие в обучение.

  Е-поща Печат

  Екипът на проект Balkan-Mediterranean Centre for Entrepreneurship and Innovation  (BalkanMed INNOVA) организира двудневно международно обучение в областта на предприемачеството и бизнеса, предназначено за експерти в областта на енергията и околната среда.

  Обучението ще се проведе на 30 и 31 октомври 2018 г. в гр. София.

  Повече информация и възможност за кандидатстване ще намерите тук.

   

     Българска академия на науките

  Банер

  Enterprise Europe Network

  Банер

  ПРОИНО

  Банер

  Европейска нощ на учените

  Банер