• raptorrent.com
 •  
  Начало Новини Европейска нощ на учените 2022 30 септември

  Европейска нощ на учените 2022 30 септември

  Е-поща Печат

  Единният център за иновации на Българска академия на науките организира кръгла маса на тема „Енергийно бъдеще – предизвикателства и пробивни иновативни решения за генериране, управление и съхранение на енергия. Иновации в областта на водород и горивни клетки, сероводород, батерийни системи, ВЕИ и интелигентни мрежови решения с цел оптимално управление и използване на енергията”. Дискусията е в рамките на събитието Европейска нощ на учените 2022 и ще се проведе онлайн на 30 септември от 13:30 часа. Основната цел на кръглата маса е да събере на едно място всички заинтересовани страни, като предостави форум за дискусия и споделяне на добри практики. Линк към събитието:

   

  https://us06web.zoom.us/j/85729603177?pwd=RVBXNTdhMUM4QTAwbVhCUXZ3V2lGdz09

  Програмата на Европейска нощ на учените 2022.

  Учени от различни научни звена на Българската академия на науките ще се включат в инициативите на Европейска нощ на учените. Събитието се провежда в цяла България. Пълната програма може да видите и тук.

  Откриването на събитието е на 30 септември, 18:00 часа, в Античен културно-комуникационен комплекс Сердика София, пл. Независимост 1.

   

  Българска академия на науките

  Банер

  Enterprise Europe Network

  Банер

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Банер

  Европейска нощ на учените

  Банер

  ПРОИНО

  Банер