• raptorrent.com
 •  
  Начало Новини ПОКАНА за КРЪГЛА МАСА „Бизнес модели за технологичен трансфер и комерсиализация на научни продукти и резултати от научна и развойна дейност“

  ПОКАНА за КРЪГЛА МАСА „Бизнес модели за технологичен трансфер и комерсиализация на научни продукти и резултати от научна и развойна дейност“

  Е-поща Печат

  УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

  Единният център за иновации на Българска академия на науките има удоволствието да Ви покани да участвате в събитие, на което ще бъдат обсъдени важни и актуални въпроси свързани с комерсиализацията на научни продукти и резултати от научна и развойна дейност на тема „Бизнес модели за технологичен трансфер и комерсиализация на научни продукти и резултати от научна и развойна дейност“. Кръглата маса ще се проведе хибридно на 29.09.2023 г. от 10.30 часа, в офиса на ЕЦИ-БАН, София 1113, ул. „Акад. Г. Бончев“ бл. 26Б.

  Тематиката на кръглата маса позволява да бъдат дискутирани идеи за подобряване на резултата от прилагане на съществуващите практики за постигане на синергия при работата на представителите на научната област с индустрията и бизнеса. Фокусът е да се търсят решения, като например такива при осъществяване на трансдисциплинарно сътрудничество в научните области за стратегическо бизнес планиране. Основната цел на кръглата маса е да събере на едно място всички заинтересовани страни, като предостави форум за дискусия и споделяне на опит и резултати от комерсиализация и технологичен трансфер на обекти на интелектуална собственост.

  Събитието се организира с подкрепата на Европейска нощ на учените (K-TRIO - 101061564) и Enterprise Europe Network-България (InnoForward - 101052626) към Единния център за иновации на БАН.

  За участие в събитието е необходимо да бъде направена регистрация на адрес: тук

  За участие в събитието онлайн: тук

  Контекст на събитието: тук

  Участието е безплатно.

  С уважение,

  Екип на ЕЦИ-БАН

   

  Българска академия на науките

  Банер

  Enterprise Europe Network

  Банер

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Банер

  Европейска нощ на учените

  Банер

  ПРОИНО

  Банер