• raptorrent.com
 •  
  Home News Конференция “Digital4Sofia 2022 – Иновации в онлайн търговията и разплащания” и StartUp World Cup Bulgaria 2022

  Конференция “Digital4Sofia 2022 – Иновации в онлайн търговията и разплащания” и StartUp World Cup Bulgaria 2022

  E-mail Print
  There are no translations available.

  Digital4

  EEN – България има удоволствието да ВИ ПОКАНИ да участвате в конференцията, която е следващото издание на Digital4 за годината след събитията в Русе и Бургас и ще се състои на 13 юни 2022 г. в Интер Експо Център, София. Digital4Sofia 2022, сред чиито партньори е и община София, е една от най-мащабните е-комерс инициативи в България и ще представи новости и иновации в един от най-бързо развиващите се сектори в световен мащаб – онлайн търговията. В събитието ще участват гости и лектори от водещи компании в България, като то ще бъде изключително бизнес насочено към създаване на бъдещи контакти и партньорства.

  За повече информация за конференцията, вижте тук.

  В програмата е включена и StartUp World Cup Bulgaria, част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUp World Cup 2022. България ще излъчи своя финалист за надпреварата сред десетте най-добри старт-ъп компании в страната именно на 13 юни, в рамките на гала вечерта на конференцията. Той ще отиде в Силициевата долина в САЩ, за да представлява България в конкуренция с финалистите на още 40 страни в борбата за инвестиция от 1 млн. долара.

  Краен срок за участие в надпреварата: 27 май 2022 г.

  За повече информация, вижте тук.

  Digital4 e поредица от събития в шестте най-големи града на страната. Първите две събития за годината – в Русе и Бургас, бяха открити от кметовете на общините и се радваха на висока посещаемост (средно 180 участника във всяко от тях). Скоро предстои и събитие във Варна. Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия е най-голямото събитие в поредицата и се провежда ежегодно в Пловдив, като привлича над 500 участника.

   

  Bulgarian Academy of Sciences

  Banner

  Enterprise Europe Network

  Banner

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Banner

  Researchers' Night

  Banner

  ПРОИНО

  Banner