• raptorrent.com
 •  
  Home News Покана за участие в Стартираща конференция в изпълнение на проект „Повишаване на иновационния капацитет на БАН в сферата на зелените и цифровите технологии“ по НПВУ

  Покана за участие в Стартираща конференция в изпълнение на проект „Повишаване на иновационния капацитет на БАН в сферата на зелените и цифровите технологии“ по НПВУ

  E-mail Print
  There are no translations available.

  Покана за участие в Стартираща конференция за представяне на дейностите в изпълнение на проект „Повишаване на иновационния капацитет на БАН в сферата на зелените и цифровите технологии“ към Националния план за възстановяване и устойчивост, договор за финансиране № ПВУ-1/14.07.2023 Г. (BG-RRP-2.008-0001-C01) „Надграждане на Единния център за иновации на БАН“.

  УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

  Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в стартираща конференция за представяне на дейностите в изпълнение на проект „Повишаване на иновационния капацитет на Българската академия на науките (БАН) в сферата на зелените и цифровите технологии“ към Националния план за възстановяване и устойчивост, Договор за финансиране № ПВУ-1/14.07.2023 г. (BG-RRP-2.008-0001-C01) „Надграждане на Единния център за иновации на БАН“, която ще се проведе на 15.12.2023 г. (петък), от 11.00 часа, в залата на Единен център за иновации на БАН, ул. „Акад. Г. Бончев“ бл. 26 Б.

  Срещата е с неформален характер и има за цел да запознае представителите на институтите, изследователите и заинтересованите страни с планираните дейности, експертния персонал, възможностите за подкрепа и сътрудничество, както и за обмяна на контакти.

  За участие е необходимо да бъде направена регистрация.

   

  Bulgarian Academy of Sciences

  Banner

  Enterprise Europe Network

  Banner

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Banner

  Researchers' Night

  Banner

  ПРОИНО

  Banner