• raptorrent.com
 •  
  Home News Семинар на тема „Въведение в интелектуалната собственост и ролята на Enterprise Europe Network в подкрепа на изследователските партньорства и технологичния трансфер“

  Семинар на тема „Въведение в интелектуалната собственост и ролята на Enterprise Europe Network в подкрепа на изследователските партньорства и технологичния трансфер“

  E-mail Print
  There are no translations available.

  Единният център за иновации на БАН има удоволствието да Ви покани да участвате в семинар на тема „Въведение в интелектуалната собственост и ролята на Enterprise Europe Network в подкрепа на изследователските партньорства и технологичния трансфер“. Обучението ще се проведе на 09.06.2023 г., от 10.30 ч., в конферентната зала на ЕЦИ-БАН, ул. Акад. Георги Бончев, бл. 26 Б.

  Целта на обучението е да се запознаят учените, предприемачите и представителите на бизнеса със същността на интелектуалната собственост и обектите на закрила, с фокус върху патентите и полезните модели, вътрешната нормативна уредба в областта, както и възможност да дискутират проблемите, с които се сблъскват при защита на интелектуални права с доказани специалисти.

  Събитието се организира в рамките на проект „Повишаване на иновационния капацитет на Българската академия на науките (БАН) в сферата на зелените и цифровите технологии“ към Националния план за възстановяване и устойчивост, Европейска нощ на учените (K-TRIO - 101061564) и Enterprise Europe Network – България (InnoForward - 101052626) към Единния център за иновации на БАН.

  За участие е необходимо да бъде направена регистрация на адрес:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctlNDltzC0lP-f_phMmnwD7N-xxnTQdvdn5poaf-L2MeTtcQ/viewform?usp=sharing

  Обучението е безплатно и с практическа насоченост.

  Програма: тук

   

  Bulgarian Academy of Sciences

  Banner

  Enterprise Europe Network

  Banner

  ПОРТАЛ ЗА ВРЪЗКА С БИЗНЕСА

  Banner

  Researchers' Night

  Banner

  ПРОИНО

  Banner